fbpx
Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 KBH Ø
+45 26217062
info@cph-carecenter.dk

Yoga Workshop

FYSIOTERAPI i Øbro-hallen

YOGA WORKSHOP

workshop søndag d. 8. marts 2019 kl. 11:00 – 12:50.

YOGA hvor alle, uanset niveau, kan være med!
Basis yoga
Ordet yoga udspringer af “forening”. –Forening mellem krop og sind, mellem ro og energi og mellem handling og ikke-handling. Denne gang med særligt fokus på skuldre og overkrop.
min yogapraksis er en udogmatisk blanding af flowinspirerede sekvenser, mange meditative elementer og et stort fokus på at gøre bevægelserne relevante for den enkelte udøver. Formålet med yogaen er for mig at se at fordybe kontakten mellem krop og sind og træne os i at bevæge os på den bedste måde i det øvrige liv.
Begrænset antal pladser. Tilmelding på tlf: 26217062,  i klinikken eller her. Der kan betales med dankort, kontanter eller Mobile Pay på dagen.

Pris: dk. 200,-

 


Tidligere workshops

workshop 1. søndag i måneden siden d. 8. september 2019 kl. 10:00 – 11:50.

YOGA hvor alle, uanset niveau, kan være med!

Basis Yoga

workshop lørdag d. 30. marts 2019 kl. 13:30 – 14:30

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til yogaunderviser Mette Damgaard Hansen. På denne workshop vil vi gennemgå de mest basale bevægelser og stillinger i klassisk yoga.

Vi starter med en præsentation af Mette (instruktør), samt en afdækning af deltagernes forskellige udgangspunkter, både ift. yoga og smerter/skader osv. Udgangspunktet er at alle skal kunne være med og at der er en måde for alle typer kroppe at få noget ud af disse to timer. Der vil selvfølgelig være en god blid opvarmning, masser af tid til at føle stillingerne an og rette til, samt en fordybende meditation og afspænding til sidst. Denne workshops mål er først og fremmest at give dig som deltager blod på tanden, opleve kroppens mobilitet, potentiale og afkroge, samt at stilne sindet og give dig selv en velfortjent, mental pause.

Der vil være tid og plads til spørgsmål, samt forslag til fremtidige fokuspunkter.

Lørdag d. 14. August 2018 kl. 19:30 – 20:30

Deltag i en donationsbaseret introduktionsklasse til/donation based introduction class to blid/gentle hatha og yin yoga.

Mette kombinerer sine to yndlings yogaformer – hatha og yin – og supplerer med egne yndlingsøvelser fra værktøjskassen. Få et blidt og selvkærligt boost og tag evt. en ven eller et familiemedlem med.

Blid Hatha – tager udgangspunkt i hatha yoga, bare en anelse blidere og i et roligt tempo. Blid hatha bidrager til øget smidighed, styrke og bedre vejrtrækning. Yogaformen er ideel til at integrere effekten af yoga i krop og sind.

Yin yoga – er kendetegnet ved sine lange dybe stræk, som vi holder i 3-5 minutter. Vi arbejder hovedsageligt med siddende og liggende yogastillinger og du vil opleve, at denne praksis er mere indadvendt og meditativ. Det er en praksis der kan berolige nervesystemet og dermed føre til øget ro og afspændning.
Yin yoga adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed i bindevævet (fascia) fremfor musklerne.

YOGA for dig der ønsker blid yoga, uanset niveau.
Alle kan være med!
Foreslået donation: 50 kr (1-gangs intro-tilbud)

Fertilitets yoga workshop V. yogalærer Oona Moon

Den moderne livsstil er udfordrende, og medfører for mange en øget tilstand af stress i både krop og sind. Det er alment anerkendt, at stress kan påvirke fertiliteten, der er faldet siden slutningen af 60érne.

På denne workshop får du kendskab til forskellige yoga teknikker, der skaber balance i krop og sind, så fertiliteten derigennem øges.

Når kroppen oplever stress, reagerer den ved at kanalisere energien væk fra de processer, der ikke er livsnødvendige, herunder feks fertiliteten. Med yoga øvelser, er det muligt at afspænde muskulaturen og øge gennemstrømningen af nærende blod i og omkring underlivet, samt skabe ro i nervesystemet så hormon balancen genetableres.

Vi arbejder med forskellige teknikker til at styrke evnen til at dirigere opmærksomheden i de retninger der er ønskværdige og gavnlige for os. Det kan skabe det mentale overskud der skal til for at bevare en optimistisk tilgang til ønsket om graviditet.

Program:
KL 12.30 Introduktion v Oona Moon

Kl 12.45 -13.15 Yoga øvelser

Kl 13.15-13.30 Restorative øvelser

KL 13.30-14.-30 Visualisering & Meditation

Kl 14.30-14.45 Q&A / Afslutning

DATO Workshoppen er udsat. Dato følger.

STED Copenhagen Care Center

PRIS dkr. 500,-