Hold

Holdtræning i Copenhagen Care Center varetages af veluddannede og fagligt kompetente trænere og terapeuter.

Træningen foregår på små hold med 3-7 deltagere.

Enkelte hold oprettes løbende med særlig fokus på genoptræning eller vedligeholdende træning af specifik problematik.  Dette kan f.eks. være skulderhold, knæhold eller nakkehold. Deltagelse på disse hold sker efter henvisning fra en terapeut i Copenhagen Care Center og følger et konkret behandlingsforløb.

Andre hold, f.eks. pilates og yoga er generel træning med plads til individuel vejledning og justering. Disse hold er åbne for alle. Ring til os hvis du har brug for vejledning.

Træning tilbydes af uddannede trænere, fysioterapeuter eller fysioterapeutstuderende.


Pilates

Pilates trænes torsdag formiddag på hold med max. 5 deltagere. Vi træner primært matwork.

“Jeg lægger i min undervisning vægt på den enkeltes behov. Vi arbejder med at etablere en stærk kerne, så hver enkelt kan nå en dybere og mere grundlæggende styrke og stabilitet. Målet er at forstå og fornemme sin krop bedre, at skabe mere balance og opøve et sundere bevægelsesmønster. I Pilates træner vi styrke, smidighed og mobilisering af hele kroppen.”

V. Johanne Dam

Yoga

Foto: Jason Wong

Vi tilbyder yoga igen fra uge 33.  Tirsdage kl. 19.30-20.30.  Yogaformerne hatha og yin kombineres og suppleres med egne yndlingsøvelser fra værktøjskassen.

“Jeg motiveres af arbejde, der gør en mærkbar forskel i hverdagen og at give gode bevægelsesoplevelser – af både krop og sind”

V. Mette Skaaning

Skulderhold & ryghold

Holdet er et tilbud til klienter i slutfasen af deres behandling. Med andre ord kan du træne her i perioden fra skaden lige netop tåler forsigtig belastning og indtil du er helt klar. Skræddersyet træning til hver enkelt med øvelser som fremmer stabilitet og funktionalitet.

v. Sarah Gaston