fbpx
Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 KBH Ø
+45 26217062
info@cph-carecenter.dk

Massage

FYSIOTERAPI i Øbro-hallen

Massage er behandling af kroppens muskler, væv og bløddele via strøg, tryk og pres. Massage er meget oplagt til lindring og forebyggelse af muskelspændinger og ikke mindst til selvforkælelse.

Generelt for al massage opnås afstressning, smidiggørelse, afspænding, øget blodgennemstrømning og varme i vævet. Effekten kan være lokal i det belastede område, eller virke som en generel afspænding af hele kroppen. Dertil kan der være særlige greb og teknikker, som hører til i forskellige massagetyper.

Du behøver ikke vælge på forhånd …. Alle vores massører har minimum en 1-årig fysiurgisk uddannelse, 1-årig idrætsmassør uddannelse eller tilsvarende erfaring. Oplys ved booking, hvis du ønsker en specifik type massage eller aftal med din terapeut ved fremmøde.

SMIL massage er spot-tilbud på uspecificeret massage -eller som vi siger: Superdejlig Massage I dag til Lavpris. Du kan læse mere om SMIL her.

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens fysiologi og anatomi og adskiller sig fra wellness ved at der arbejdes i dybden med eventuelle problematikker.

Idrætsmassage er specifikt til skader eller restitution og udføres ofte på allerede ømme muskler.

Restituerende massage er med henblik på at øge blodcirkulation og transportere affaldsstoffer væk efter hårde belastninger.

Afstressende massage er ofte roligere strøg, rytmiske bevægelser og en mindre intens massage.


Nedenstående massagetyper udbydes kun af enkelte behandlere:
Annette Skøtt tilbyder:

Tui Na massage er med rod i traditionel kinesisk medicin. Tilbydes både som helkropsbehandling eller som ansigtsbehandling.

Hot stone massage er afvekslinger mellem traditionelle massagegreb og  tyngden af varme sten.

Mette Dam uddanner sig, og tilbyder snart:

Body Therapy er en massageform for krop og sind. Der arbejdes med din dybe vejrtrækning mens du får en pulserende massage og din krop bliver vugget og afspændt. Undervejs arbejdes med kroppens energibaner, ledfrigørelse og lymfedrænage.