fbpx
Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 KBH Ø
+45 26217062
info@cph-carecenter.dk

BEHANDLING

FYSIOTERAPI i Øbro-hallen

I CPH care center tilbydes tværfaglig behandling og træning.

Vi har en bred vifte af fagligt dygtige terapeuter. Det giver dig et stort udvalg og stor diversitet. Er du i tvivl om hvilken behandlingsform du har brug for, kan vi vejlede dig telefonisk.  Ring til os på 26 21 70 62 for hjælp eller læs mere om vores behandlingformer under hver enkelt.

Fysioterapi

Behandler og fremmer bevægelse -som mulighed, problem og virkemiddel. Undersøgelse, diagnosticering, manuel behandling og øvelserUdbydes af autoriserede fysioterapeuter.

Be Activated

En helhedsorienteret  behandlingsform. Via neuro-muskulær optimering arbejdes med kroppens og hjernens egen evne til at præstere. Be Activated udføres af visse fysioterapeuter.


Massage

Fysiurgisk og velvære. Vores sammensætning af  terapeuter sikrer dig et udbud af forskellige typer massage. Ring gerne i forvejen hvis du ønsker en specifik massagetype.


Zoneterapi og andre terapier

Zoneterapi og Nervereflexologi

Zoneterapi udføres af RAB godkendt behandler.

 

Akupunktur

TCM akupunktur: Metoden anvendes til at genoprette, fremme og vedligeholde godt helbred. (RAB/SA godkendt).

 

Fertilitetsbehandling

Kombination af flere behandlingsformer udført af RAB godkendt behandler. Med udgangspunkt i din unikke tilstand, rettes behandlingen mod hormonelle, fysiologiske og psykologiske faktorer kendt for at påvirke fertilitet.