Gunnar Nu Hansens Plads 3, 2100 KBH Ø
+45 26217062
info@cph-carecenter.dk

CPH care center

FYSIOTERAPI i Øbro-hallen

OM OS

Vi hjælper dig med at føle dig tryg i din krop og blive afklaret i forhold til skader og udfordringer med bevægelse og velvære.

Nem adgang alle ugens dage

Du behøver ikke at konsultere din læge for at få fysioterapi hos os. Vi har minimal ventetid og har åbent de dage hvor svømmehallen er åben. Ring til os, hvis du ikke online finder en tid, som passer.

Manuel terapi

Alle terapeuter i CPH care center er engagerede, veluddannede fagpersoner. Vi tilbyder sundhedsydelser i form af tryk, stræk, træk, gnid, mærk, løft og gør. Vi tilbyder opdateret viden på vores områder.

Respekt for din hverdag

Skal der være tid til sport, arbejde, vennerne eller børnebørnene? Vi hjælper dig med at finde en vej. En øvelse virker kun hvis den bliver udført –rigtigt– Vi mener at behandling kun virker, hvis den giver mening for dig.

Respekt for det hele menneske

Din nuværende tilstand er en sum af alle de påvirkninger din krop har modtaget gennem hele livet. Tidligere og mindre skader kan være relevante i processen for at forstå din nuværende situation. Vi synes det er vigtigt, at du forstår hvad der sker når du bruger din krop.

Nyheder

-informationer eller emner, som optager os

Anbefal os til en studerende

Kender du en studerende som har ondt i kroppen? Vi tror at jo mere intenst man studerer, des mindre bevæger man sig. Det koster både på pengepungen: at læse i[…]

Read more

GDPR

Det er vigtigt for os, du ved, at vi passer godt på dine oplysninger! Vores persondatapolitik er opdateret i overensstemmelse med EU’s GDPR regulativ.

Read more

Pilates

  PILATES om morgenen. Vinterens hold starter fredag d. 25/10. Du kan spare op til 315,- ved at tilmelde dig hele sæsonen for 900,-. Læs mere om pilates med Cecile[…]

Read more

Mød vores team

Alle medlemmer af vores team er engagerede og alsidige fagpersoner. Vi sætter hver især en ære i at hjælpe dig med vores specialicerede kvalifikationer.

Sarah Gaston

fysioterapeut, Be Activated

Julie Kræsing

fysioterapeut, dans

Jonathan Windfeld

fysioterapeut, løb

Annette Skøtt

akupunktør m.m.

Mia Gad Olsen

fysioterapeut, efterfødsel

Galin Petkov

fysioterapeut, massør

Birgit Rasmussen

Cranio-sacral terapeut

Mette Damgaard

yogainstruktør

Opret en kundeprofil, det tager kun få minutter

kontakt os

Skriv til os hvis du har spørgsmål.

Ved behov for hurtigt svar bedes du i stedet ringe på +45 26217062